Se stravováním bývají účastníci velmi spokojeni.
Je zde několik možností: Lázeňský hotel na náměstí (obvykle obědy), restaurace Na Mostě a restaurace U Sehnalů.
O těchto zařízeních se zmiňuji proto, že -
jak je deklarováno na jiném místě - po odchodu z učebny práce nekončí.
Účastníci kurzů při večeři za účasti lektora proberou spoustu otázek,
vyřeší řadu problémů, zorientují se v problematice v širších souvislostech.
Ne nadarmo mi moje paní v pondělí ráno říká: "Tak ahoj ve čtvrtek večer ...".
|
V pondělí obvykle začínáme obědem v "Lázeňském hotelu".
K dispozici je běžná nabídka hotových jídel za velmi přijatelné ceny.
Nová Paka 12° za 15 Kč, dále Svijany 11°, Gambrinus, Staropramen 10°.
|
Večer pokračujeme v restauraci "Na Mostě".
Příjemné prostředí, restaurace byla otevřena v nově postavené budově
roce 1998.
Kvalitní minutky, Prazdroj 12%, Budvar 10%.
Za nevýhodu této restaurace bývá považováno, že k obědu se podává
zpravidla jediné hotové jídlo.
Zato večer si to všichni vynahradí...
|
|
|
V úterý se obvykle přestěhujeme do restaurace "U Kostela", která má v pondělí
zavírací den.
K obědu velmi široká nabídka kvalitních hotových jídel.
Pivo Nová Paka 11°, kvasnicové a černé 13°.
Večer kvalitní minutky.
Této restauraci pak většinou dáváme přednost až do konce kurzu.
Pokud se ovšem nevrátíme (v případě čtyřdenních kurzů) ve středu "Na Most"
nebo nebo nezkusíme vinárnu "Neptun".
|
Snídaně pak nabízí mléčný bar - vše od kávy, kakaa, čaje, salátů,
smaženek, slaného i sladkého pečiva.
|
|